Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 15

13. 7. 2012

More than this 15

Niall
Katie má zítra narozeniny. Kydby ten koncert byl dneska dal bych jí tu písničku jako dárek. S klukama jsem se domluvil , že zajedem do centra a něco pěknýho mi pomůžou vybrat. Kate slíbila , že dneska zítra vytáhne Katie na celej den něklam pryč. Taky mi dala její adresář , takže bude postaráno i o kamrády.Vyrazili jsme před obědem. Procházeli jsme obchody s oblečením , ale nic mě pro ni nezaujalo. S klukama jsme se teda stavili na oběd a já si pomalu začínal myslet , že vemu první věc která mi padne pod ruku , zaplatíma pujdu. Pak jsem to ale uviděl . Šli jsme kolem klenotvictví .Uviděl jsem stříbrný náramek s písmenem K a spostu srdíček bylo okolo . Vlítl jsem dovnitř , zaplatil a spokojeně jsem vyšel . ,,Co to bylo ?? " smáli se mi kluci . ,, No co ?? Prostě jsem to chtěl koupit , no " řekl jsem ji a hrál si na uraženýho . Domů jsme dojeli kolem páté ale holky nebyly doma. Hledal jsem je v pokojích , na zahrdě a našel jsem válet se u bazénu. Pošplíchal jsem je vodou. ,,Áaaaa , Nialle seš mrtvej " zařvala Katie a začala mě honit po celým baráku. ,, Copak bys mě zabila ?? To bys fážně udělala ??" zeptal jsem se jí se psím výrazem v očích .

Katie
,,To víš že ne " odpověděla jsem mu a obejmula jsem ho . ,, A nic víc ?? " ,, Neměls mě polívat " odpovědela jsem mu a zasmála jsem se .,, Kate mě vytáhla na celej den někam ven. Prošli jsme snad celý okolí. Bolí mě nohy . Nialle ? Odneseš mě nahoru ??? " zeptala jsem se . Kluci se po chvíli váleli po zemi. Já se z nich někdy zblázním . ,, A dostanu pusinku ?? " snažil se smlouvat . ,, Když si pohneš tak možná i dvě " škádlila jsem ho . Popadl mě a letěl se mnou do pokoje. Tam mě položil na postel a začal pomele vyslíkat. ,, Nialle , ještě ne , promiň " ,, Dobře " řekl a políbil mě . Osprchovala jsem se a usnula jsem v Niallově náruči.

Kate
Dneska máme oslavu , dneska máme oslavu ... opakovala jsem si pořád dokola. Ten čas ale letí. Kluci slíbili , že se postarají o výzdobu a já se musím postarat o Katie. S Harrym se teď vydíme jen ráno a večer. Většinu času z toho se líbáme. Je úžasnej. Dala jsem Niallovi Katiin adresář a označila jsem mu tam členky SPH . Doufám , že si toho všimne a pozve je . Takovej moula doufám není . S Katie jsme vyrazili do parku , kina a nakonec na oběd . Když jsme se vraceli , všechno bylo připravené.

Katie
Všude po zahradě byly balónky , různé papírky a nad tím vším visela cedule Happy Birthday 18 . Cítila jsem jak slzím. ,, T-To jste udělai pro mě ?? To je nádhera . Děkuju kluci " řekla jsem a všechny je obejmula . Niallovi jsem dala navíc i pusu . Dali mi dárky. Od Kate jsem dostala krásný šaty . Už jsem je viděla v obchodě. Od Zayna knížku , zbož ňuju čtení , od Luise čokošku , má mě přečtěnou , od Harryho řetízek , od Liama náramek přátelství , ale nejhezčí dárek byl samozřejmě od Nialla . Byl to stříbrný náramek s K a hromadou srdíček . Kluci mi řekli co děla , když ho kupoval . Smála jsem se tomu. ,,Máme ještě jedno překvápko " řekli všichni sborem . Z poza rohu vyšli Terez a Gabča . ,, Holkýýý , " zařvala jsem a běžela jsem za nima. Brečela jsem. Tak dlouho jsem je neviděla.

Gabriella
Katie brečela. Byla to doopravdy dojemná chvilka. Stzrašně se obě změnily . Na Kate bych ani nepoznala co prožila za těžkou nemoc. Povídali jsme si o všem možným a pak jsem dostala žízeň . U pití jsem viděla jednoho kluka , myslím , že to je Luis . Přišla jsem blíž , on se otočil asi se chystal odejít a ... . Moje triko bylo úplně zničený. ,, Ach , co děláš . Dívej se na cestu ".,, Promiň já nechtěl " řekl a odešel . Ani mi nepomohl to uklidit , i když za to vlastně mohl on . ,, A to si říkáš gentleman !! " řvala jsem za ním vztekle . Znám ho pět minut a už mi leze na nervy. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(barca3, 6. 8. 2012 17:51)

božíí, těším se na další díl!! :)

Re: :)

(Katie, 8. 9. 2012 21:42)

Díky :) právě díky tobě přidám další :D teda pokud ho ještě najdu ale snad ano :DDD