Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 14

13. 7. 2012

More than this 14

Katie
Kluci mají večer v deset koncert , takže celý zbytek dne ještě docvičovali detaily. S Kate jsme se teda rozhodli jít nakupovat. Než jsme jeli do centra , bybalili jsme se věci a kluci nám ukázali pokoje. Já spím s Niallem a Kate jak jinak než s Harrym . Pro Kate to byl ze začátku trochu šok. Tak obrovský dům , bazém a ty zahrada !!
V obchodě jsem si koupila letní , tyrkysové šaty a Kate červený šaty. Cestou na zpátek jsme se stavily na milkshake .Připravovat na koncert jsem se začala kolem půl deváté. Já byla kolem deváté hotová, ale na Kate jsem čekala až do čtvrt na deset.

Kate
Kluci odjeli na koncert už kolem osmé, ten začínal v deset. Vzala jsem si červené jarní/letní šaty a k tomu černé doplňky plus černé boty. Když jsem se shlídla v zrcadle, musela jsem uznale hvízdnout. Fakticky mi to seklo. Katie má za dva dny narozeniny. Bude jí sladkých 18 . Nevím jak je na tom Niall , ale já jsem jí koupila jedny doopravdy hezký šaty. Dívala se na ně v obchodě, ale odmítala si je koupit. O půl desáté pro nás přijela limuzína. V aréně nás posadili na VIP místa a my už jen čekaly .

Katie
Když kluci vešli na podium vstala jsem a začala nadšeně tleskat. Niall vypadal skvěle. Uslyšela jsem první tóny More than this. Něco není v pořádku.

Kate
Harry začal zpívat Liamovu část. Při jeho prvních slovech začaly reflektory svítit na místo kde jsme seděla. Cítila jsem jak rudnu. Tohle pro mě ještě žádnej kluk neudělal. Po odzpívání první sloky slyším Harryho jak říka : ,,Pro tu , co ji tak miluju " ,,Já tebe taky " zašeptala jsem .

Katie
To , co udělal Harry pro Kate , je fakt sladký. Zbytek písničky byl stejný až na jednu věc. ,, If I´m louder .... " začal zpívat Niall a já s ním. Tuhle část písničky zbožňuju. Všude zhasly světla a svítily jen nade mnou a Niallem. Bylo to ták romantický. ,,Miluju Tě Katie " řekl . ,, Já tebe taky " řekla jsem , ale myslím , že to přes ten vřískající dav nebylo slyšet. Po koncertu jsme šla za klukama do šatny. ,,Kate zůstala venku. " řekla jsem Harry mu , protože mi bylo jasný na co se mě chce zeptat. ,, Bylo to nádherný, děkuju " řekla jsem mu a políbila ho . ,, Taky Tě miluju " doplnila jsem se. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář