Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 13

13. 7. 2012

More than this 13

Kate
Wow ,tak dneska se stěhuju do Londýna. Kdyby mi tohle někdo někdy řekl , asi bych se mu vysmála. Je jen škoda , že budu muset opustit všechny moje kámošky. Teda Katie si beru s sebou , ale Gabriella a Terez tady zůstanou. Budou mi chybět holčeny moje. Už jen 3 hodiny a budu na cestě za Harrym. Stýská se mi. Když si vzpomenu na tu poslední procházku s ním , ještě pořád se musím smát. Harry je zlatej.

Katie
Pane Bože , za 3 hodiny nám letí letadlo a já ještě namám zabaleno. Jsem nervní . Lítám z místnosti do místnosti a kontroluju , jsetli jsem někde něco nezapomněla. Až když mám naházený všechny hadry v kufru , si vzpomenu na tu jednu moc důležitou fotku . Jsme tam všichni vyfocení. Já , Kate , Gabriella a Terez . Náš klub SPH. Už dávno jsem zapomněla co ta zkratka znamená. Všechny se známe už od základky a přežíváme i střední školou. Ty holky znamejí můj život. T i Niall ,ovšem . ,, Tak , to bych měla. Kate , jsi hotová ? " ,, Jo-o můžem vyrazit " ozvalo se z vedlejšího pokoje. ,,Dobře, zavolám taxi ".

ZA 3 HODINY V LETADLE
Holky sedí v letadle a letí vstříc svému novému životu , novým zkušenostem a hlavně novým šancím na změnu.

MEZITÍM V LONDÝNĚ

Niall
Dneska večer máme koncert .Těším se až uvidím Katie. Za 4 hodiny přiletí holky a Harry pořád lítá po baráku jako šílený. Já jsem se zatím v klidu najedl a šel do bazénu. Asi za 2 hodiny jsme jeli na letiště . Dorazili jsem tam kolem půl jedné . V jednu měli přiletět. Ta půlhodinka rychle uběhla. Když letadlo přistálo musel jsem si ještě chvíli počkat . Katie běžela a skočila mi do náruče. Políbil jsem ji a ona se mě nechtěla pustit . ,,Katie , taky tě rád vidím , ale jsetli mě na chvilku nepustíš , tak mě udusíš " řekl jsem jí . ,, Jo promiň " řekla a políbila mě. Harry na tom byl stejně jako já . Z půlky udušenej. ,,Holky , dneska večer máme koncert. Těšíme se na vás " řekl jim Harry. Na holkách bylo vidět , že mají radost . S Harrym jsme se jen smáli . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář